06 - 45 74 02 23
info@rosannevanherksen.nl

Improvisatieworkshop

Deelnemers krijgen in sneltreinvaart opdrachten te doen waar je niks bij kan voorbereiden! Luisteren naar elkaar en inspringen op wat er gebeurt. Het loopt altijd anders, maar het is altijd lachen!

Kennismakingsworkshop

Deze workshops is geschikt voor groepen die elkaar nog niet, of nog niet goed kennen. Door middel van een speeddate en handtekeningenjacht krijgen deel-nemers snel informatie van elkaar. Bij de theatrale speeddate gaan personages op zoek naar ‘de ware’!

Basis theaterworkshop


In deze workshop proeven de deelnemers van alle facetten in theater. Vanuit objecten, kaartjes, muziek en attributen worden verschillende opdrachten gedaan. Een kleine greep uit de vele mogelijkheden van theater!

Als regisseuse

bedenkt ze vooraf hoe ze iets hebben wil, maar laat zich vooral inspireren door de spelers. Elke doelgroep heeft zijn/haar kracht en daar is Rosanne naar op zoek! De groei van de eerste repetitie naar de ontlading na een voorstelling, zou iedereen moeten meemaken.

Als theaterdocente

vindt Rosanne het vooral belangrijk dat de deelnemers/leerlingen zich veilig voelen en plezier maken! Workshops worden speciaal afgestemd op de doelgroep. Een les is duidelijk opgebouwd en werkt altijd naar een korte presentatie toe.

Dat kan een presentatie zijn binnen
de workshop voor de deelnemers onder elkaar, maar na één workshop kan er
ook al gepresenteerd worden.

“De Waterwens”

Workshops algemeen

Minimale duur: 1,5 uur
Maximale duur: 3 uur
Prijs: vanaf 100 euro

Voor meer informatie:
info@rosannevanherksen.nl

Kun je niet voor altijd onze juf blijven? Naomi, 9 jaar

Zelfs de mensen die slecht ter been waren, konden meedoen met de workshop. Leuk! M. Visser